Roparun - On Go
22093
post-template-default,single,single-post,postid-22093,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Roparun

Roparun

We hebben echt zo’n fantastisch bericht ontvangen van de Roparun. We krijgen een bijdrage vanuit de Roparun voor ons promotiemateriaal. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk patiënten bereiken door de ziekenhuizen en inloophuizen te voorzien van onze folders en kaartjes met informatie over Stichting OnGo. Iedereen die een bijdrage levert aan de Roparun ontzettend bedankt voor deze gift. Dit kunnen wij heel goed gebruiken en wat het belangrijkste is daar kunnen we mensen met kanker mee bereiken, zodat ze weten waar ze terecht kunnen met een zorgvraag omtrent een reis of vakantie.

www.roparun.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.