SamenLoop voor Hoop - On Go
22095
post-template-default,single,single-post,postid-22095,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop

Wij zullen aanwezig zijn op de SamenLoop voor Hoop in Roosendaal op zaterdag 15 juni. De SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt er met lotgenoten stil gestaan bij kanker én vieren we het leven. Wij staan als Stichting OnGo met een stand waar we iedereen kunnen informeren over Stichting OnGo en vooral uitleggen wie wij zijn en wat wij kunnen betekenen voor mensen met kanker.

Kom je ook die kant op om de lopers te steunen en ons te ontmoeten?

www.samenloopvoorhoop.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.