Behandeling op locatie - On Go
21866
page-template-default,page,page-id-21866,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Behandeling op locatie

Uw behandeling en de zorg die u nodig heeft hoeven geen belemmering te zijn om te reizen. Wij adviseren en bemiddelen waar het gaat om oncologische zorg op locatie. Ivm het coronavirus bemiddelen wij op dit moment niet in zorg in het buitenland.

Als je kanker krijgt heeft dat een enorme impact op je leven. Ook reizen naar in het binnen-of buitenland is als je kanker hebt of hebt gehad niet meer vanzelfsprekend. Toch hebben veel patiënten juist in deze periode behoefte aan vakantie. Even een adempauze en even los van ziek zijn en ziekenhuisbezoeken.  Ook het ontspannen samenzijn met vrienden en familie is juist in deze periode belangrijk.

Uw behandeling en de zorg die u nodig heeft hoeven geen belemmering te zijn om te reizen. Wij adviseren en bemiddelen waar het gaat om oncologische zorg op locatie. Dit kan zijn bloed prikken, chemotherapie in tabletvorm, het doorspuiten van uw centrale lijn (PICC, PAC of Hickman) of immunotherapie. Chemotherapie via een infuus, wordt minder vaak op locatie gegeven, maar indien u dat wenst kunnen wij hier wel ons best voor doen.  Dit geldt eveneens voor een bloedtransfusie. Ook overige (verpleegkundige) zorg kunnen wij voor u regelen, indien gewenst en nodig.

Wij bemiddelen in de zaken die nodig zijn om behandeling of zorg (tijdelijk) door te laten gaan  op een andere locatie.  Dit doen wij op maat: samen met de u kijken wij wat nodig is en wat mogelijk is. Uiteraard doen wij dat in nauwe samenspraak met de behandelend specialist en uw verzekering. Wij zorgen voor de benodigde medische overdracht en formulieren die nodig zijn. Tevens zorgen wij dat u en uw verzekeraar vooraf op de hoogte zijn van de kosten.

Daarnaast zorgen wij voor :

  • Adviezen over reizen met kanker
  • Informatie over vergoedingen door verzekeringen
  • Informatie over wat te doen bij problemen/complicaties (deels algemene informatie, deels een telefoonnummer van thuiszorg/plaatselijk ziekenhuis)

 

Op deze manier proberen we u te ontzorgen, zodat u rustig van uw vakantie kunt genieten met uw dierbaren.

Indien u een andere zorgvraag hebt, die hierboven niet genoemd wordt, bespreken we dit graag met u en kijken of we voor uw zorgvraag een passend advies kunnen geven. Dit geldt ook als u geen kanker heeft, maar een andere aandoening waar u intensief voor behandeld wordt en die u tijdelijk op een andere locatie wilt voortzetten.

Locaties

In principe laten we de locatie en de accommodatie waar u naar toe wilt vrij naar eigen keuze. We hebben echter wel een aantal ziekenhuizen en locaties waar we goede ervaringen en contacten hebben. Het is goed indien u behandeling of zorg op locatie nodig heeft altijd eerst bij ons te informeren. Dan kijken wij voor u, voordat u de reis boekt, of behandeling en zorg in de buurt van uw vakantie locatie mogelijk is en van goede kwaliteit is.

Organiseren volledige reis

Indien u graag uw volledige reis door ons wil laten organiseren, dan kan dat ook. We hebben goede contacten met reisagenten, die voor u een mooie reis op maat kunnen samen stellen. Wij zorgen dan dat alle medische en verpleegkundige zorg voor u wordt geregeld. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. Wij komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Kosten

Wij rekenen een uurtarief van 50 euro (excl. btw) voor onze diensten. Wanneer u ons contactformulier invult en aangeeft wat uw zorgvraag is, kunnen we u een indicatie geven van de kosten.