Nieuws - On Go
22088
blog,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

On Go

SamenLoop voor Hoop

Wij zullen aanwezig zijn op de SamenLoop voor Hoop in Roosendaal op zaterdag 15 juni. De SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt er met lotgenoten stil gestaan bij kanker én vieren we het leven. Wij staan als Stichting OnGo met een stand waar we iedereen kunnen informeren over Stichting OnGo en vooral uitleggen wie wij zijn en wat wij kunnen betekenen voor mensen met kanker.

Kom je ook die kant op om de lopers te steunen en ons te ontmoeten?

www.samenloopvoorhoop.nl

Continue Reading

Roparun

We hebben echt zo’n fantastisch bericht ontvangen van de Roparun. We krijgen een bijdrage vanuit de Roparun voor ons promotiemateriaal. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk patiënten bereiken door de ziekenhuizen en inloophuizen te voorzien van onze folders en kaartjes met informatie over Stichting OnGo. Iedereen die een bijdrage levert aan de Roparun ontzettend bedankt voor deze gift. Dit kunnen wij heel goed gebruiken en wat het belangrijkste is daar kunnen we mensen met kanker mee bereiken, zodat ze weten waar ze terecht kunnen met een zorgvraag omtrent een reis of vakantie.

www.roparun.nl

Continue Reading