Reizen op maat - On Go Care
21874
page-template-default,page,page-id-21874,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Reizen op maat

Ieder mens is uniek en iedere patiënt is anders. Daarom nemen we de tijd om rustig met u door te nemen wat voor u belangrijk is en welke zorg u nodig heeft.

Indien u graag uw volledige reis door ons wil laten organiseren, dan kan dat ook. We hebben goede contacten met The Travel Club en YourTravel. Zij werken met reisadviseurs die bij u thuis komen om een reis op maat uit te zoeken en te boeken. Zie voor meer informatie de websites van The Travel Club en YourTravel.

Wij verzorgen dat alle medische en verpleegkundige zorg voor u wordt geregeld. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. Wij komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken. NB ivm het coronavirus bemiddelen wij momenteel niet in zorg in het buitenland.

Heeft u een andere zorgvraag, die niet op onze website wordt genoemd, laat het ons dan weten. We  bespreken dit graag met u en kijken of we voor uw zorgvraag een passend advies kunnen geven. Dit geldt ook als u geen kanker heeft, maar een andere aandoening waar u intensief voor behandeld wordt en die u tijdelijk op een andere locatie wilt voortzetten.